• Home
  • Stalen schrijnwerk

Stalen schrijnwerk

De afdeling staalschrijnwerk kiest al jaren bewust voor de profielen van de Zwitserse fabrikant Jansen (in België verdeeld door ODS). Durv nv werkt volgens een heel apart procedé voor de verwerking van de profielen tot een coherent geheel, met een kwalitatieve oppervlaktebehandeling. Alle oplossingen beantwoorden aan de hoge eisen op vlak van inbraakveiligheid. De onderneming biedt het volledige gamma aan van niet- thermisch onderbroken ramen en deuren en thermisch onderbroken ramen, deuren en gevels. Hun staalschrijnwerk leent zich perfect voor de opname van grote glasvolumes en biedt talrijke mogelijkheden om pareltjes van esthetische klasse af te leveren. Ook de nauwkeurige nabouw van bestaand schrijnwerk vormt geen enkel probleem. Daarnaast verzorgt Durv nv ook graag fijne profielen voor gebruik in interieurtoepassingen. Bovendien laat een speciale kit met ATG-garantie hen toe om ook de aparte look van de bekende L- en T-profielen met de grootste precisie te benaderen.
Het staalatelier van Durv nv is een toonbeeld van artisanaal vakmanschap. Alle lasactiviteiten gebeuren manueel door medewerkers die hun opleiding 'on the job' hebben gekregen en die stuk voor stuk kunnen terugvallen op een jarenlange ervaring in de sector.

 

Wij gebruiken cookies om deze website te vebeteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.