• Home
  • Gevelbekledingen

Gevelbekledingen

Met Trespa, Max, Rockpanel, Steni, Eternit en andere partners beschikt Durv nv over gedroomde plaatmaterialen voor gebruik in gevelbekleding. De duurzaamheid wordt gegarandeerd via geïsoleerde constructies, met vocht- of dampschermen. Het spreekt voor zich dat zij telkens opnieuw uw wensen op vlak van isolatie, bevestigingen (zichtbaar of onzichtbaar) en afwerking respecteren. Hun systemen maken het mogelijk om economisch, thermisch en luchtdicht te bouwen, zonder extra funderingen. De combinatie met hun schrijnwerkactiviteiten ontlast u meteen ook van alle kopzorgen omtrent de randafwerking. 

De gevelbekleding van Durv nv maakt het haalbaar om ook in minder gunstige weersomstandigheden aan het gebouw verder te werken, zodat de activiteiten ook bij vriestemperaturen probleemloos kunnen doorgaan. Bovendien zijn deze plaatmaterialen lichter dan steen. De mogelijkheid tot het aanbrengen van dikke isolatielagen zorgt ervoor dat ze ook een geschikte oplossing zijn voor toepassingen in passiefbouw.

 

EON ZEON te Waregem - Alinel (aluminium gevelbekleding) - Architect: Goedefroo en Goedefroo

Wij gebruiken cookies om deze website te vebeteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.