• Home
  • Aluminium schrijnwerk

Aluminium schrijnwerk

Met Sapa en Schüco beschikt Durv nv over ijzersterke leveranciers voor hoogwaardige aluminium ramen, deuren en gevels. Hun isolerende, inbraakwerende en zelfs rookwerende oplossingen zijn uiterst geschikt voor integratie in projecten op maat. Door de veel hogere eisen die tegenwoordig aan schrijnwerk worden gesteld, is Durv nv een druk gesolliciteerde partner voor projecten in onder meer scholen en rusthuizen en verzorgingscentra. Zo ontwikkelden ze samen met Sapa een heel recente versie van vingerbeveiligde deuren, die vooral in kleuterscholen en in het lager onderwijs fel gegeerd zijn. Dankzij hun expertise in die markt voldoen de producten ook aan de normering NBN S 23-002 voor veiligheidsbeglazing. 

Ook voor banken die hoogwaardig kogel-en inbraakwerend schrijnwerk en beglazing gebruiken, biedt Durv nv talrijke oplossingen, zowel op vlak van profiel, beslag als plaatsing. Daarnaast slagen ze er telkens weer in om de zeer slanke Ligna-profielen van Sapa te integreren in elegante projecten voor renovatie en residentiële bouw. Deze slanke profielen met grote inertie maken het mogelijk om een grotere overspanning te behalen als bij standaardprofielen. Vooral in combinatie met kleine glaspartijen doet deze oplossing talrijke architecten, aannemers en bouwheren watertanden.

Wij gebruiken cookies om deze website te vebeteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.