Waarom kiezen voor Aluminium?

 • Keuzevrij: mooi, strak en stijlvol, vormvrij, zowel strakke, slanke als verdiepte vormgeving mogelijk en verkrijgbaar in honderden kleuren.
 • Duurzaam: licht en sterk materiaal, vormvast, vocht- en tochtwerend en een lange levensduur.
 • Milieuvriendelijk: recyclebaar, energiebesparend en daglicht bevorderend.
 • Comfortabel: inbraakwerend, geluidwerend en domotica geschikt.
 • Praktisch: snelle en eenvoudige montage, demontabel en gemakkelijk te onderhouden.
 • Per definitie dus voordeliger: Aluminium gevelelementen zijn duurder in aanschaf dan bijvoorbeeld hout of kunststof. Echter, de aluminium profielontwerpen hebben een bijzonder lange levensduur en vragen beduidend minder onderhoud.

Dit maakt aantoonbaar dat aluminium op termijn goedkoper is!SAPA Aluminium Vakman


Bij SAPA ontwerpen, produceren en lakken we onze aluminiumprofielen zelf. Zo zijn we zeker dat ze beantwoorden aan onze hoge eisen op vlak van kwaliteit, esthetiek en isolatie. 

En we gaan nog verder … Door u ook constructeurs en installateurs voor te stellen die aan onze strenge kwaliteitseisen beantwoorden: de SAPA AluminiumVakmannen. Zij zijn door ons erkend en gecertificeerd. Ze worden door ons opgeleid en continu bijgeschoold. En dat merkt u: aan hun advies, hun werk en hun service.

Waarom kiezen voor een SAPA AluminiumVakman?

 • U krijgt topadvies van iemand die aluminium door en door kent.
  Uw SAPA AluminiumVakman denkt mee met u en uw architect. Hij is een vakman die zelf weet wat aluminium verwerken en plaatsen écht betekent. Geen verkoper die u enkel in een toonzaal ziet. Zo bent u altijd zeker van het beste advies, en dat van productkeuze tot onderhoud.
 • U kiest voor de kortste weg van productie tot plaatsing en dienst-na-verkoop.
  Uw ramen en deuren worden in België gemaakt door vaklui van bij ons. Door mensen die een nauw contact hebben met SAPA. Zo vermijdt u misverstanden en profiteert u van maximale flexibiliteit.
 • U mag rekenen op correcte communicatie en een professionele plaatsing.
  Een SAPA AluminiumVakman is fier op zijn werk en op zijn tevreden klanten. Dat merkt u. Bij elk contact. En later, bij elke blik op zijn realisaties: uw ramen, deuren of veranda.
Wij gebruiken cookies om deze website te vebeteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.